به گزارش آبپا کورش کرمپور با حضور در محل اقامت نماز جمعه فراشبند بخشی از اقدامات انجام شده شش ماه حضورش در مجلس را به مردم ارائه نمود.
کرمپور در ابتدا بیان کرد همانطور که در زمان تبلیغات انتخاباتی به مردم قول داده ام هر چند وقت یکبار گزارش کار خود در صحن مجلس ، قانونگذاری ، نظارت و پیگیری مطالبات بر حق مردم حوزه انتخابیه را به اطلاع عموم می رسانم و انشاالله با عملم ثابت کنم سرباز واقعی نظام هستم نه در شعار.
کرمپور در ادامه بیان کرد با وجود دلسوزان انقلاب و بسیجی ها ، ناوهای آمریکایی برای ما تهدید نیست بلکه دو تهدید مهم و اصلی ما مسئله بیکاری جوانان و بحران آب می باشد.
وی ادامه داد بنده بعنوان نماینده شما در مجلس حضور فعال داشتم ، آنجا که نیاز بوده از دولت دفاع کردم و آنجا که نیاز بوده به دولت مردان تذکر دادم که در یک نمونه با آنکه وزیر نیرو از جمله وزرایی است که من با ایشان رابطه نزدیک دارم ولی در عین حال تابحال از ایشان هشت سوال ( ناعادلانه بودن تقسیم اعتبارات کشور ، عدم وجود نقشه راه در کشور بویژه در این حوزه انتخابیه ، افزایش قیمت انرژی ، تبعیض در نرخ گذاری و ..) پرسیدم که وزیر باید در مجلس حضور یابد و سوالات بنده را پاسخ دهد و من را قانع کند.
نماینده مردم فراشبند ، فیروزآباد و قیروکارزین در مورد مجلس اشاره کرد این مجلس در شش ماهه گذشته آرامش را بر اساس وظیفه تامین کردند و در عین حال پیگیری وظایف خود نیز بوده اند و مثل بعضی دوره ها آرامش مجلس را با جنجال به هم نزده اند.
ایشان ادامه داد در حوزه راه ، بدنبال پیگیری مطالبات به حق مردم در زمینه زیرساخت های توسعه راه بوده ام که با حضور معاونان وزیر راه و مدیر کل در هفته گذشته مقرر شد جاده فراشبند – فیروزآباد تا دهه فجر به بهره برداری برسد.
در این حوزه با همراهی فرمانداران توانسته ایم با رایزنی چند هزار تن قیر در اختیار ادارات راه ، بنیاد مسکن و شهرداری های منطقه قرار دهیم تا بر اساس جمعیت ، و وسعت راه های روستایی و به تعداد روستاها و شهرها تقسیم شود
در بخش مسکن نیز فقط در دهرم ۱۹۷ واحد ساختمانی توسط بنیاد مسکن واگذار شده و توانسته ایم تسهیلات ویژه ای را در اختیار فراشبند ، فیروزآباد و قیروکارزین قرار دهیم
با پیگیری های انجام گرفته به امید خدا تا پایان سال ۹۶ هیچ روستایی در شهرستان فراشبند بدون گاز نخواهد بود.
در بخش بهداشت نیز در این مدت تصمیمات ارزشمندی از نظر ریالی گرفته شده که نسبت به دوران گذشته بی سابقه بوده است.
در حوزه آموزش و پرورش در ۲۵ آذر ماه بزرگترین مجتمع فرهنگی آموزشی جنوب با زیربنای ۵۰ هزار متر مربع کلنگ زنی توسط صدر هاشمی بصوریت خیریه کلنگ زنی می شود و در یک دوره ۲۴ ماهه به بهره برداری خواهد رسید و می تواند ۲۰۰۰ دانش آموز بی بضاعت را پوشش دهد و پیگیری بنده سهمیه هریک از این سه شهرستان ۲۰۰ دانش آموز خواهد بود. که نمونه این مجتمع توسط همین خیر در کرمان ساخته شده است
در بحث فاز ۲ پالایشگاه فراشبند نیز رایزنی خوبی جهت تسریع کار صورت گرفته است
دولت تدبیر و امید توانسته بهره برداری از میادین مشترک با قطر را دو و نیم برابر افزایش بدهد و امروز ما به میزانی که قطر برداشت می کند می توانیم برداشت کنیم و این درصورتی بود که در گذشته کشور قطر که به اندازه استان های کوچک ما هم نیست دو و نیم برابر برداشت می کرد و از سود حاصل از این دلارها بهره برداری می کرد.
در میدان مشترک کارون با عراق نیز این دولت برداشت را به میزان هشت برابر گذشته افزایش داده و انشاالله هنوز باید در این میدان ها برداشتها را توسعه دهیم و از کشورهای همسایه عقب نمانیم.
کرمپور ادامه داد بنده سه بار در شورای اداری استان با حضور نماینده هیئت دولت و قوه قضائیه و معاون اول رئیس جمهور صحبت کرده ام و در هر سه بار این مورد را پیگیری کردم که بر اساس وسعت ، جمعیت و شاخص های تقسیم اعتبارات در کشور می بایست هفت درصد نصیب استان فارس شود ولی در طول ۳۷ سال گذشته بیشترین میزان به ۳/۸ درصد به فارس رسیده است و این یعنی اعتبار استان ما در بقیه استان ها هزینه شده است و باید از این دوره این ۷ درصد به طور کامل در اختیار استان قرار گیرد و مشخص شود در طول سالیان گذشته حق و حقوق این استان کجا رفته و به استان برگردد.
کرمپور ادامه داد متاسفانه این دولت کار را با بدهی ۵۲۰ هزار میلیارد تومانی تحویل گرفته و احتیاج به ۷۰۰ هزار میلیارد تومان دارد تا پروژه های شروع شده موجود را به بهره برداری برساند و کار سخت است ولی قدم های خوبی تا به الان برداشته شده است.
ایشان در پایان یادآور شد برای هر یک از ۳۰۰۰ صندلی های مدیریتی کشور ما در جنگ ۷۲ شهید داده ایم یعنی هر صندلی به اندازه یک کربلا ، پس ما مسئولین باید بسیار مواظب باشیم تا شرمنده شهدا نشویم و در عمل سرباز ولایت باشیم نه در شعار.
۱۹۷ واحد مسکونی یا زمین مسکونی در دهرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایا خوابیم یا بیدار. ما که چیزی در دهرم ندیدیم در این مدت.
سلام…امیوارم جاده جدیدفراشبند به فیروزآباد در دهه فجرامسال(۹۵)به بهره برداری برسد…
اگر شب و روز هم کار کنند جاده فراشبند به فیروزاباد امسال تمام نمی شود مگر اینکه امداد های غیبی برسد. اقای کرمپور طوری گزارش کار داده اند که انگار یک مقام اجرایی هستند .غافل از اینکه ایشان نقش تقنینی و نظارتی دارد و وعده های عمل ناشدنی همین جاده سبب ساختن لطیفه و طنز در بین مردم خواهد شد و آفات های دیگر. از من پیرمرد گفتن.
به عمل کار برآید به سخنرانی نیست
نماینده عزیز پس کشاورزی چی؟۹۰ درصد مردم فراشبند اقتصادشون به کشاورزی بر میگرده .مهندس همتی رییس سابق جهاد که دارای برنامه بود و یک سری کارهای خوبی انجام داد رفت، متاسفانه مهندس نادرپور هم که تازه کاره و سابقه مدیریتی نداره ، تا حالا هم هیچ برنامه کاری نداشته و آقای کرمپور هم که هیچ برنامه ای نداره.آب برای کشاورزی هم که نیست . بنابراین تکلیف چیست؟آقای فرماندار لطفا شما جواب بدهید.کشاورزی شغل ماست.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
استفاده از این مطالب فقط با ذکر منبع "خبرگزاری آبپا " مجاز است