مطالب مشابه

6 Comments

  1. 1

    شقایق

    مراقب باشید

    بادمجان باید کاملاً رسیده مصرف شود، چرا که نارس آن دارای ماده ای سمی است و در کسانی که از آسم رنج می برند، تحریک کننده به شمار می آید.

    مصرف بادمجان را به افرادی که از مشکلات گوارشی رنج می برند، توصیه نمی کنیم.

    همچنین به علت دارا بودن ماده ای سمی به نام سولانین برای افرادی که حساسیت دارند، مناسب نیست، این افراد به خصوص به نمونه های تخم دار بادمجان حساسیت داشته و بلافاصله بعد از خوردن آن، دچار چشم درد شده یا پوست بدن شان خارش پیدا می کند و در مواردی مبتلا به کهیر می شوند.

    پاسخ
    1. 1.1

      حسین

      ما نرسیده میخواریم هیچیمون هم وانمیو خخخهه

      پاسخ
  2. 2

    شقایق

    در ضمن……
    بادمجان دارای خواص تغذیه ای بسیار مفید است به شرط این که سرخ نشود….

    پاسخ
  3. 3

    شقایق

    خطا!!!!!!!!!!!!!!!!
    پتاسیم، آهن، فولات ویتامین نیستند و مواد معدنی بحساب می ایند……….

    پاسخ
  4. 4

    ناشناس

    شقایق ممنونم از اطلاعات خوبی که در اختیارمون گذاشتی.و مرحبا به چشمای تیز بین و بایه ی علمی قویت.

    پاسخ
  5. 5

    محمد

    لطفا منبع اطلاعات خود را بنویسد تا خوانندگان متوجه شوند با یک متن علمی روبه رو هستند. ثانیا این پوست بادجانی که شما میگید نبع آنتی اکسیدانه درصورتیه که این پوست بادمجون به دلیل انواع سم هایی که برای کشتن افات بر روی آن می پاشند یکی از خطر ناک ترین چیز ها برای سرطانه. هرچند که صیفی جات به دلیل اینکه خیلی ضعیف هستند نیاز مداوم به سم دارند تا محصول بدهند.
    خواهشمندم نگاه علمی داشته باشین تا سلامتی مردم تضمین بشه

    پاسخ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

3 + یک =

استفاده از این مطالب فقط با ذکر منبع "خبرگزاری آبپا " مجاز است